GARO Aktie: Investera i en Ledande Energileverantör

garo aktie

Aktieinfo

GARO AB är noterat på Stockholmsbörsen, specifikt på Nasdaq Stockholm under Small Cap-segmentet. Ticker-symbolen för GARO-aktien är ”GARO”. Aktiens ISIN-kod är SE0008008262. Företaget är verksamt inom elinstallationsbranschen och har en stabil aktiehistorik.

Påverkansfaktorer

Kursen för GARO-aktien påverkas av flera faktorer, inklusive den allmänna ekonomiska situationen, efterfrågan på elinstallationsprodukter och tjänster, innovationer inom grön teknik, och företagets finansiella prestationer. Andra viktiga faktorer är politiska beslut gällande energi- och miljöpolitik, konkurrens i branschen, och förändringar i råvarupriser.

Om företaget

GARO AB grundades 1939 och är en ledande leverantör av innovativa elinstallationsprodukter och system. Företaget är känt för att leverera högkvalitativa elprodukter och systemlösningar till både kommersiella och privata marknader. GARO är engagerat i att skapa hållbara och energieffektiva lösningar för framtidens behov.

Tjänster

GARO erbjuder en rad olika tjänster inom elinstallationsbranschen. Dessa inkluderar laddningsstationer för elbilar, installationsmaterial, mätarskåp, centraler och säkringar samt automationslösningar. Företaget är också involverat i utvecklingen av smarta hem-lösningar och erbjuder kundanpassade systemlösningar för både nybyggnation och renovering.

Geografisk närvaro och kontor

GARO har en stark geografisk närvaro med huvudkontor i Gnosjö, Sverige. Företaget har också filialer och försäljningskontor i flera europeiska länder, inklusive Norge, Finland, och Irland. Dessutom har GARO distributionsnätverk och partnerskap i många andra länder, vilket säkerställer en bred marknadstäckning och tillgänglighet för sina produkter och tjänster.

Rulla till toppen