Note aktie: Stark tillväxtpotential och stabil utdelning

note aktie

Aktieinfo

NOTE är listat på Nasdaq Stockholm, Small Cap-segmentet. Tickerkoden för NOTE är NOTE. Bolaget är också en del av OMX Stockholm Benchmark Index och OMX Stockholm Technology PI. Aktien handlas i svenska kronor (SEK).

Påverkansfaktorer

Kursen för NOTE-aktien påverkas av flera faktorer som företagets finansiella resultat, marknadsförhållanden inom elektronikproduktion, valutakurser, råvarupriser och förändringar i kunders efterfrågan. Nyheter om nytecknade kontrakt, expansioner och strategiska partnerskap kan också ha en betydande inverkan på aktiekursen. Dessutom påverkas aktien av makroekonomiska faktorer såsom global ekonomisk tillväxt och handelsförhållanden.

Om företaget

NOTE är ett svenskt företag som specialiserar sig på kontraktstillverkning av elektronik. Företaget erbjuder en bred portfölj av tjänster som inkluderar allt från design och prototypframställning till fullskalig produktion och eftermarknadstjänster. Bolaget grundades 1999 och har haft en stadig tillväxt sedan dess. NOTE fokuserar på att leverera högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar till sina kunder inom olika industrier.

Tjänster

NOTE erbjuder en mängd olika tjänster inom elektronikproduktion. Dessa inkluderar produktutveckling, design, prototypframställning, produktion, montering och testning. Företaget tillhandahåller också eftermarknadstjänster som reparationer och underhåll. NOTE arbetar nära sina kunder för att säkerställa att deras specifika behov och krav uppfylls, vilket bidrar till att skapa långsiktiga och framgångsrika partnerskap.

Geografisk närvaro och kontor

NOTE har en stark geografisk närvaro med verksamheter och kontor i flera länder. Företaget har produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Estland, Storbritannien, och Kina. Detta ger dem möjligheten att betjäna sina kunder på en global skala och att vara nära de marknader där de verkar. Företaget har även försäljningskontor i Tyskland och USA, vilket stärker deras internationella närvaro ytterligare. Den breda geografiska spridningen gör att NOTE kan erbjuda snabba och effektiva leveranser samt lokal support till sina kunder.

Rulla till toppen