Scandi Standard Aktie: Investera i Kycklingproducenten

scandi standard aktie

Aktieinfo

Scandi Standard är listat på Nasdaq Stockholm, en av de ledande börserna i Norden. Ticker-symbolen för bolaget är ”SCST,” vilket används för att identifiera aktien på marknaden. Aktien kan handlas under vanliga börstider och är en del av sektorn för konsumentvaror. Förutom den svenska börsen kan Scandi Standards aktie också handlas genom internationella börsmäklare som erbjuder tillgång till Nasdaq Stockholm.

Påverkansfaktorer

Flera faktorer påverkar kursen för Scandi Standard-aktien. Först och främst är företagets finansiella resultat och rapporterade kvartalsvinster viktiga indikatorer för investerare. Marknadsförhållanden inom livsmedelssektorn, såsom priset på fjäderfä och andra råvaror, kan också påverka aktien. Regulatoriska förändringar, särskilt de som påverkar livsmedelsindustrin eller hållbarhetskrav, kan ha en betydande inverkan. Konsumenttrender och ändrade matvanor, särskilt ökningen av hälsosam och hållbar mat, är ytterligare faktorer som investerare noggrant övervakar. Konkurrens från andra livsmedelsproducenter samt makroekonomiska faktorer som valutakurser och globala ekonomiska förhållanden spelar också en roll.

Om företaget

Scandi Standard är ett ledande livsmedelsföretag i Norden och Irland, specialiserat på produktion och distribution av kycklingprodukter. Företaget grundades med målet att erbjuda högkvalitativa kycklingprodukter till ett brett spektrum av konsumenter och livsmedelsleverantörer. Med en stark betoning på hållbarhet och innovation, arbetar Scandi Standard för att minimera sin miljöpåverkan samtidigt som de levererar näringsrika och prisvärda produkter. Företaget är känt för sin höga standard inom djurvälfärd och livsmedelssäkerhet.

Tjänster

Scandi Standard erbjuder ett brett sortiment av kycklingprodukter, inklusive färsk kyckling, fryst kyckling, och förädlade produkter som kycklingnuggets och kycklingpinnar. Företaget riktar sig till både detaljhandelssektorn och storkökssegmentet. Utöver produkter erbjuder Scandi Standard även tjänster inom logistik och distribution för att säkerställa att deras produkter når marknaden i tid och i bästa möjliga skick. Företaget arbetar också med att utveckla nya produkter och förbättra befintliga genom forskning och utveckling.

Geografisk närvaro och kontor

Scandi Standard har en stark närvaro i Norden och på Irland. Företaget har produktionsanläggningar och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Irland. Deras huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige. Genom sina olika anläggningar och kontor kan företaget effektivt betjäna marknaderna i dessa länder med lokal produktion och distribution. Företaget har också ett nätverk av samarbetspartners och leverantörer som stödjer deras verksamhet över hela regionen. Scandi Standards geografiska närvaro gör det möjligt för dem att snabbt anpassa sig till förändrade marknadsförhållanden och kundbehov.

Rulla till toppen