Careium aktie: Investera i hälsoteknik för framtiden

careium aktie

Aktieinfo

Careium är en aktie noterad på Nasdaq Stockholm Small Cap under tickern ”CARE”. Aktien är del av sektorn för hälsovård och teknik. Aktieägare och potentiella investerare kan hitta mer information om aktien och dess utveckling på Nasdaq Stockholms officiella webbplats samt på Careiums egen hemsida.

Påverkansfaktorer

Kursen för Careiums aktie påverkas av flera faktorer. Dessa inkluderar ekonomiska rapporter och nyckeltal från företaget själv, allmänna marknadstrender inom hälsovårdssektorn, teknologiska framsteg inom e-hälsa och telecare samt globala ekonomiska förhållanden. Dessutom kan politiska beslut och lagförändringar som rör vård och omsorg påverka aktiekursen positivt eller negativt.

Om företaget

Careium är ett svenskt företag specialiserat på digitala lösningar för vård och omsorg. Företaget utvecklar och erbjuder avancerade telecare-produkter och tjänster som syftar till att förbättra livskvaliteten för äldre och andra vårdbehövande genom att möjliggöra säker och trygg vardag i hemmet. Careium är känt för sin innovation och sitt kundfokus, vilket har gjort dem till en ledande aktör inom sitt område.

Tjänster

Careium erbjuder en rad tjänster som inkluderar trygghetslarm, fjärrövervakning, mobila säkerhetslösningar och andra digitala tjänster som möjliggör självhjälp och bättre vård i hemmet. Företaget tillhandahåller också teknisk support och kundservice för att säkerställa att deras produkter och tjänster fungerar smidigt och effektivt för slutanvändarna.

Geografisk närvaro och kontor

Careium har en stark nordisk närvaro med kontor och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Företaget expanderar även internationellt och har etablerat närvaro i flera europeiska länder såsom Storbritannien och Tyskland. Genom sina olika kontor och lokala partnerskap kan Careium erbjuda sina tjänster och produkter på ett globalt plan, vilket gör dem till en betydande aktör på den internationella marknaden för digital vård och omsorg.

Rulla till toppen