Neobo Fastigheter Aktie: Investera i Hållbara Fastigheter

neobo fastigheter aktie

Aktieinfo

Neobo Fastigheter är ett börsnoterat bolag som handlas på Nasdaq Stockholm. Aktien har tickern ’NEOBO’. Aktien är en del av fastighetssektorn och ingår i Small Cap-segmentet, vilket innebär att det är ett mindre bolag med en marknadsvärdering under en viss gräns. Bolaget publicerar regelbundet kvartals- och årsrapporter, och aktieägarna har möjlighet att delta i bolagets årsstämma.

Påverkansfaktorer

Aktiekursen för Neobo Fastigheter påverkas av flera faktorer. Dessa inkluderar marknadstrender inom fastighetsbranschen, förändringar i ränteläget, ekonomiska förhållanden i de geografiska områden där bolaget är verksamt, samt specifika företagsnyheter såsom förvärv, försäljningar eller större investeringar. Dessutom kan politiska beslut, exempelvis nya lagar och regleringar, samt miljörelaterade faktorer också påverka bolagets verksamhet och därmed aktiekursen.

Om företaget

Neobo Fastigheter är ett svenskt fastighetsbolag som fokuserar på att förvärva, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter. Bolaget grundades år 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en viktig aktör inom fastighetssektorn. Företaget strävar efter att skapa långsiktigt värde för sina aktieägare genom en kombination av strategiska förvärv, effektiv förvaltning och hållbar utveckling av sina fastigheter.

Tjänster

Neobo Fastigheter erbjuder en rad tjänster relaterade till fastighetsförvaltning och utveckling. Dessa inkluderar:
– Förvaltning av kommersiella fastigheter: Inkluderar uthyrning, underhåll och drift.
– Fastighetsutveckling: Involverar nybyggnation samt renovering och ombyggnation av befintliga fastigheter.
– Investeringsförvaltning: Rådgivning och strategisk planering för fastighetsinvesteringar.
– Hållbarhetsarbete: Tjänster för att förbättra energieffektivitet och miljöpåverkan i fastighetsportföljen.

Geografisk närvaro och kontor

Neobo Fastigheter har en stark geografisk närvaro i Sverige, med sitt huvudkontor beläget i Stockholm. Bolaget har även regionala kontor i Göteborg och Malmö för att bättre kunna hantera sina fastighetsportföljer och kundrelationer på plats. Utöver dessa huvudkontor har bolaget lokala representanter och förvaltningskontor i flera andra städer, vilket ger en bred täckning över hela landet. Denna geografiska spridning möjliggör för Neobo Fastigheter att effektivt förvalta sina fastigheter och snabbt reagera på marknadsförändringar och kundbehov.

Rulla till toppen